Klinik for Komplementær Hormonterapi v/Jeanett Mogensen

Balan-zen.dk


Mit navn er Jeanett Mogensen, og jeg er lægeeksamineret Komplementær Hormonterapeut™

Jeg tror på, at enhver helbredelse starter som en aktiv proces i mennesket selv.

Jeg vil gerne vise dig, at det du gør hver dag, gør en kæmpe forskel. Det gør en kæmpe forskel, hvad du spiser hver dag, hvor meget du sover hver dag, hvor travlt du har hver dag, hvor meget du går på toilet - ja! :-), hvor meget du slapper af hver dag, hvor pænt du taler til dig selv hver dag og så videre og så videre.

Det meste af mit professionelle liv har jeg arbejdet indenfor salg og formidling.

Privat har jeg altid interesseret mig for de ting, der påvirker vores liv, både psykisk og fysisk. Jeg har derfor studeret mange forskellige standpunkter og terapiformer gennem årene. Formidling af disse ting er ikke så enkelt endda, og for at styrke mine egne evner i den retning, blev jeg for nogle år siden uddannet som Voksenunderviser, en uddannelse med lige dele fokus på pædagogik, psykologi og didaktik.

I 2015 tog min mand og jeg en måneds challenge og lagde vores kost totalt om. Dér ændrede både mit og hans liv sig markant. Jeg begyndte at føle mig bedre og bedre tilpas i min krop, men især mentalt skete der en stor forandring hos mig.

Mit mindset ændrede sig, og gør det stadig den dag i dag. Jeg oplever og opfatter i dag mad som medicin.

Min mand, hvis ”skyld” det egentlig var, at vi tog den challenge i sin tid, er på 5. år fri for voldsom allergi og har sagt farvel til blandt andet en årlig kortison-indsprøjtning, mavesyrehæmmende medicin, astma spray og mange smertestillende piller. Og han er ikke engang nær så radikal i sin tilgang som jeg.

Så også mindre ændringer kan gøre en enorm forskel. Men du skal vide hvilke.

Et er at have en oplevelse af, at noget virker, noget andet er at kunne ”bevise” det. Så jeg begyndte at lede efter en uddannelse, der baseret på et videnskabeligt grundlag kunne forklare mig, hvilke mekanismer der er i spil her. Og så fandt jeg  Institut for Komplementær Hormonterapi.

Da jeg studerede uddannelsens indhold, kunne jeg se, at det var det, jeg skulle. Jeg startede på uddannelsen som Lægeeksamineret Komplementær Hormonterapeut, og færdiggjorde den i september 2019.

Sideløbende tog jeg Anatomi & Fysiologi samt Patologi på sygepleje niveau hos fantastiske Karsten Munk i Skanderborg.  

Hos mig vil du opleve en helhedsorienteret behandling, der er videnskabeligt funderet, sikker og bivirkningsfri. Det handler det om DIG, dit liv og dine omstændigheder.

Vi vil sammen undersøge psykiske, konstitutionelle, mikro-biologiske, kemiske og fysiske faktorer, der har gjort og gør sig gældende i dit liv og som nu påvirker dig hver dag.

Jeg tror på, at al helbredelse er en aktiv proces i mennesket selv, og jeg håber at se dig i min klinik, når du er klar til at starte den proces sammen med mig.

 

Lægeeksamineret Komplementær Hormonterapeut

DNA-health certificeret

Certified Life and Business Coach

Anatomi- og fysiologi grundkursus 200t v/Karsten Munk Institut

Patologi grundkursus 100t v/Karsten Munk Institut

Celleterapeut

Voksenunderviser - Tema: Livslang Læring