Klinik for Komplementær Hormonterapi v/Jeanett Mogensen

Balan-zen.dk


Mit navn er Jeanett Mogensen, og jeg er lægeeksamineret Komplementær Hormonterapeut™

Jeg tror på, at enhver helbredelse starter som en aktiv proces i mennesket selv.

Jeg vil gerne vise dig, at det du gør hver dag, gør en kæmpe forskel. Det gør en kæmpe forskel, hvad du spiser hver dag, hvor meget du sover hver dag, hvor travlt du har hver dag, hvor meget du går på toilet - ja! :-), hvor meget du slapper af hver dag, hvor pænt du taler til dig selv hver dag og så videre og så videre.

Det meste af mit professionelle liv har jeg arbejdet indenfor salg og formidling.

Privat har jeg altid interesseret mig for de ting, der påvirker vores liv, både psykisk og fysisk. Jeg har derfor studeret mange forskellige standpunkter og terapiformer gennem årene. Formidling af disse ting er ikke så enkelt endda, og for at styrke mine egne evner i den retning, blev jeg for nogle år siden uddannet som Voksenunderviser, en uddannelse med lige dele fokus på pædagogik, psykologi og didaktik.

I 2015 tog jeg en måneds challenge og lagde min kost totalt om. Det ændrede mit liv fuldstændigt. Jeg ændrede mig fuldstændigt både fysisk men også psykisk. Det var som om, der blev tændt for en kontakt, og jeg kunne pludselig se og mærke, hvad der skulle til for at skabe de forandringer, jeg havde brug for. 

Jeg stod på det tidspunkt overfor en beslutning om at skulle have fjernet mit underliv, fordi indtil da, havde intet af det, jeg gjorde, eller lægen ordinerede, virket. Jeg havde voldsomme menstruationer, som måtte reduceres på en cocktail af blødningshæmmende medicin og smertestillende. Jeg led af voldsom pms, faktisk måtte jeg allerede tidligt i 30'erne bestemme mig for IKKE at tage store beslutninger i ugen op til min menstruation. Jeg var simpelthen ikke i stand til at se lyset i noget 5-7 dage om måneden. Det var svært for mig - og for min familie. 

Min kostændring ændrede mit liv og jeg oplever og opfatter i dag mad som medicin. Og nu ved jeg også at mad er molekylær information til dine celler. Du behøver ikke være så radikal, som jeg var, for også mindre ændringer kan gøre en enorm forskel. Men du skal vide hvilke.

Et er at have en oplevelse af, at noget virker, noget andet er at kunne ”bevise” det. Så jeg begyndte at lede efter en uddannelse, der baseret på et videnskabeligt grundlag kunne forklare mig, hvilke mekanismer der er i spil her. Jeg startede på uddannelsen som Læge-eksamineret Komplementær Hormonterapeut hos Institut for Komplementær Hormonterapi og færdiggjorde den i september 2019.

Sideløbende tog jeg Anatomi & Fysiologi samt Patologi på sygepleje niveau hos fantastiske Karsten Munk i Skanderborg.  

Hos mig vil du opleve en helhedsorienteret behandling, der er videnskabeligt funderet, sikker og bivirkningsfri. Det handler det om DIG, dit liv og dine omstændigheder.

Vi vil sammen undersøge psykiske, konstitutionelle, mikro-biologiske, kemiske og fysiske faktorer, der har gjort og gør sig gældende i dit liv og som nu påvirker dig hver dag.

Jeg tror på, at al helbredelse er en aktiv proces i mennesket selv, og jeg håber at se dig i min klinik, når du er klar til at starte den proces sammen med mig.

 

Lægeeksamineret Komplementær Hormonterapeut

Certified within functional laboratories and DNA testing

Certified Life and Business Coach

Anatomi- og fysiologi grundkursus 200t v/Karsten Munk Institut

Patologi grundkursus 100t v/Karsten Munk Institut

Voksenunderviser - Tema: Livslang Læring