NATURLIG  FERTILITETSBEHANDLING
EN  SKÅNSOM  METODE  MED  DIG  I  FOKUS


Længes du efter at blive gravid?

Er du i tvivl, om du overhovedet kan blive gravid?

Ønsker du  en naturlig og sund graviditet?

Er du begyndt at overveje, om det er NU, du skal blive gravid?

Har du uden held har været i konventionel fertilitetsbehandling, og leder du efter et mere helheds-orienteret og skånsomt perspektiv?


Lidt tal og fakta:

30% af alle kvinder bliver gravide i løbet af en måned. 

60% i løbet af fire måneder

70% i løbet af otte måneder

90% af alle kvinder bliver gravide i løbet af 18 måneder.

Par i slut 30'ere har 91% sandsynlighed for at blive gravide helt naturligt i løbet af 2 år.

Ca. 85% af kvinder, der har haft en uprovokeret abort, får efterfølgende en sund graviditet.

 

Undersøgelser og nyere forskning viser, at kost og livsstil 3-4 måneder før undfangelse er mindst lige så vigtigt, som det er at have sex. Ja, du læste rigtigt! 

Din kost og livsstil, før du bliver gravid, er mindst lige så vigtig, 

som at du har sex!!! 

Mad, drikkevarer, det omgivende miljø - i og udenfor kroppen, arbejde og stress har alt sammen indflydelse på, hvor hurtigt, du bliver gravid, men også hvor sund din graviditet bliver og hvor sund din baby bliver.  

Hvis dine blodprøver eller ultralydsskanninger viser, at der ikke er ægløsning på grund af hormonelle ubalancer, skal du vide, at det som oftest er tilstrækkeligt at fokusere på kost og livsstil.  

De første 8 skridt mod en sund og naturlig gravidet

Tilgangen til din fertilitet kan være meget forskellig fra behandler til behandler. I diagrammet nedenfor ser du MINE første 8 skridt mod DIN naturlige og sunde graviditet. Længere nede uddyber jeg de enkelte punkter.
Jeg håber meget, du har lyst til at læse videre og blive klogere på, hvordan du bedre kan samarbejde med din krop og skabe din naturlige og sunde graviditet.

Cyklus-sundhed


Vi starter med at arbejde med din cyklus-sundhed. Det gør vi blandt andet ved at arbejde med at normalisere ægløsning og lutealfase - i første omgang ved hjælp af kost, tilskud og livsstil.  

HUSK at al mad er molekylær information, og du KAN faktisk spise dig til sunde ovarier og ægløsninger. 


Førstehjælp til dine ovarier kunne være:
  • B-vitamin
  • C-vitamin
  • Co-enzym Q10
  • Cholin
  • Masser grøntsager og frugt
  • NOK langsomme  kulhydrater
  • Spis KUN økologisk

Screeninger

En screening er en undersøgelsesproces, hvor jeg ved hjælp af en række uddybende spørgsmål, blotlægger den mest sandsynlige årsag til de udfordringer, du måtte have.  Det er en anerkendt og god måde til at forstå de dybere årsager, der påvirker din (eller din partners) fertilitet.
Det kunne være problemstillinger som amenoré, PCO(S), lavt stofskifte, stress, strukturelle (fysiske) udfordringer og meget andet.

Mitokondrier

Mitokondrierne er  er meget vigtige i forhold  til at få din cyklus tilbage på sporet, bedre din hormon-balance og øge din fertilitet. 

De bor inde i dine celler, hvor de er ansvarlige for din krops energi-produktion. 

Når du arbejder med dine mitokondrier, bedrer du også eventuel insulin resistens, stofskifte funktion, hår, hud, energi, styrke og vitalitet.


"Al energi er feminin"
David Pearlmutter

Næringsstatus

Forskellige former for næringsmangel kan være og er ofte medvirkende faktorer til nedsat fertilitet  og udfordringer med at skabe en naturlig graviditet. Derfor vil jeg arbejde meget på at sikre en optimal nærings-tilstand i din krop. 

Anæmi er ret almindeligt hos kvinder med konstateret nedsat fertilitet, og jernmangel er den mest almindelige årsag til anæmi. Altså, du har for få røde blodceller, der transporterer energigivende ilt rundt i kroppen. Symptomer på jernmangel er træthed, triste perioder, grådlabilitet og bleg hud.

D-vitaminmangel er en anden forholdsvis almindelig faktor, der påvirker din fertilitet negativt.
 

Og der er mange flere. Hvilke, der gør sig gældende for dig, afklarer vi. Og så optimerer vi.  


Biotransformation

Der er en enorm hype overalt omkring detox og udrensningskure. Vi komplementære hormonterapeuter ved, at en detox-kur i bedste fald ikke har noget betydning overhovedet, og i værste fald faktisk forsinker den proces, du ønsker at starte. Biotransformation (eller detox om du vil) sker kontinuerligt i din krop. 
Det er en af mest energikrævende processer i kroppen,  og det er derfor virkelig vigtigt, at du sørger for at spise nok protein, masser af fibre og kulhydrater og få tilstrækkeligt med kalorier i det hele taget. Din lever har brug for det! Måske har du tidligere "udrenset" og har haft det godt med det, og det er selvfølgeligt fuldstændigt okay. Men jeg arbejder hverken med juice eller detox-kure!

Din lever og mange andre celler udfører nemlig dag og nat et kæmpe arbejde i din krop, når toksiner transformeres til ufarlige stoffer, og herefter udskilles gennem hud, lunger, lymfe, nyrer og tarmsystem. Denne proces kaldes biotransformation, og er en fuldstændigt naturlig proces, der foregår hele tiden.

Toksiner kan både komme udefra i form af for eksempel tobak, medicin, bilos, pesticider, plastik, kemikalier og hudpleje, men toksiner skabes også i kroppen i helt naturlige biokemiske processer, som blandt andet er restprodukter fra leverens arbejde. 


KROPPEN SKAL BRUGE ENERGI I FORM AF DEN RIGTIGE BLANDING AF MAD, NÆRING, VÆSKE, HVILE, BEVÆGELSE OG SØVN TIL AT UDFØRE DETTE VIGTIGE ARBEJDE!


Funktionelle Laboratorietests

Som lægeeksamineret hormonterapeut er jeg grundigt uddannet og certificeret indenfor funktionelle laboratorietests.
 

Dette afsnit er lidt langt, men jeg vil alligevel anbefale dig at læse det. Du kommer garanteret til at lære noget nyt og brugbart!

Funktionelle laboratorie tests måler metabolitter i urinen, og fortæller derfor,- modsat en blodprøve - om omsætningen af de hormoner, vi ønsker at undersøge. Du får svar på, hvad kroppen forbruger, og hvordan den nedbryder, hvilket giver dig et meget mere reelt billede af dine hormoners status og deres indvirkning på din krop. 

Vi får derfor et helt unikt indblik i din personlige biokemi.  Og det gør det muligt for mig at lave en 100% skræddersyet løsning til dig.

Alle tests leveres hjem til dig, og prøveopsamlingen foregår efter yderst tydelige instruktioner nemt og let i dit eget hjem. 

Jeg vil her forklare en smule om  de 4 tests, der er relevante til dig, der ønsker at blive gravid.  Jeg forsøger at gøre det kort, men du skal vide, at dette er et kæmpe felt. De 4 tests får alle en kæmpe anbefaling fra mig, men jeg vil også understrege, at det helt sikkert er muligt at blive gravid uden at teste. 

Testene er baseret på allernyeste forskning og videnskab. Og de giver dig tydelige svar på dine spørgsmål.

Alle 4 tests er nogle af de mest omfattende hormon- og genanalyser på markedet. 

Fertility Profile

Her måles niveauer af hormoner, der bidrager til din fertilitet. Det er blandt andet østradiol, progesteron, kortisol, stofskifte-hormoner, LH og FSH og flere. Her undersøges for de mest almindelige hormonelle aspekter ved infertilitet, som er ovarie-insufficiens, lutealfase mangel, PCOS, lavt stofskifte og stress.

Dutch Cycle Mapping

Denne test bruges over en hel menstruationscyklus, og giver et klart billede på dine køns-hormoners fluktuation over din cyklus. Meget brugbart, når vi skal forstå, hvorfor der er udfordringer med at skabe en graviditet.

Jeg anbefaler Cycle mapping og Complete som en pakke

Dutch Complete

Her måles på en kombination af køns- og stresshormoner, og du får  et unikt indblik i de mest komplekse ubalancer. Der testes blandt andet på østrogen, progesteron, mandlige kønshormoner (som kvinder også har og skal bruge), DHEA, kortisol og kortison samt deres metabolitter. Yderligere måles melatonin og andre markører, som blandt andet indikerer om der er oxidativt stress i kroppen.

Grow Baby

Grow Baby er lidt anderledes end de 3 foregående test, idet det er en gentest, Den er helt perfekt til dig, der vil sikre dig både en sund graviditet og også en sund baby. 
Den måler på 44 genvariationer, 27 gener og 11 biologiske processer.
Måske er du en af dem, der tror på, at vores gener ikke kan ændres eller forandre sig, men for ca. 95% af verdens befolkning er det ikke korrekt. Disse 95% svarer til alle os, der er født UDEN en medfødt genetisk sygdom. 

Videnskabsfeltet - Epi-genetik påviser nemlig, at der er noget, der kan tænde og slukke for vores gener. 

Og det noget, er miljøet omkring generne - din krop

Den mad, du spiser. Den søvn, du får - eller ikke får. Hvordan og hvor meget du bevæger dig. Hvilke tanker du tænker. Det liv du lever. 

Nutrigenomik er forståelsen af, hvordan almindelige kostkomponenter påvirker balancen mellem sundhed og sygdom, netop ved at ændre udtryk og/eller struktur af en din genetiske konstitution.
Hvilken kost det skal være, og hvilken livsstil der er mest vigtig for dig,  får vi et helt dybdegående indblik i gennem denne test.

Tankemønstre og mindset

Hvordan kan dine tanker og den måde, du er i verden på, være vigtigt i forhold til at blive gravid?

Styrecentralen for dine kønshormoner sidder i hjernen i en kirtel, der hedder hypothalamus. Den ligger i den nederste del af hjernen lige over hypofysen. Det er en såkaldt overordnet kirtel, der blandt andet koordinerer dit autonome (automatiske, ubevidste) nervesystem og det endokrine (hormon) system. 

Hypothalamus sørger hele tiden for, at din krop er i homøostase - balance - og styrer de hormoner, der udskilles fra hypofysen. 

Hypothalamus er også den kirtel, der gør, at vi mennesker reagerer hormonelt på vores følelser. Man mener faktisk, at dette er centeret for vores krop-sind forbindelse.

En tanke skaber et kemikalie i din krop. 

Det kemikalie skaber en følelse. 

Og den følelse skaber en fysisk manifestation ned i kroppen.

Dine tanker påvirker altså din hormonudskillelse i kroppen. Og det gør sig især gældende, når vi taler kønshormoner og stresshormoner. 

Derfor er tanketræning og mindsettræning HELT afgørende i mit arbejde med dig og din krop. 

Faktisk er jeg efterhånden overbevist om, at denne del af mine programmer er en af de mest vigtige årsager til min succes med at skabe små hormonbabyer til denne jord.

100% succesrate!❤️

Naturlig fertilitetsbehandling ligger generelt på ca. 80% succesrate. 

I modsætning til konventionel fertilitetsbehandling, der endnu ligger helt nede på 10%. 

Min succesrate er 100%, og det er mit erklærede mål, at det skal fortsætte sådan.
 


Bækkenbunden

Det vurderes, at op til 40% af alle udeblevne graviditeter skyldes strukturel barnløshed.
Det kan være udfordringer som låsning af led, FAST bindevæv, opspændt bækkenbund og muskelspændinger.
 Jeg har for nylig taget en uddannelse som Bækkenbundsekspert, og arbejder derfor rigtig meget med afspænding, styrkelse og balancering af bækkenbunden. 

Bækkenbunden er det største energicenter i kroppen, og den påvirker ALLE processer i din krop og hjerne.

Hvad har du brug for?

Jeg har udviklet 3 pakkeløsninger, som du kan dykke lidt ned i nedenfor.
Hvis du har brug for en kombination, eller at tage beslutning om næste step fra gang til gang, så er der selvfølgelig også mulighed for det.  

Kontakt mig, så vi kan afklare, om jeg er den rette til at hjælpe dig. 

GRUNDPAKKEN

Denne pakke er til dig der vil i gang nu, og ønsker at gøre din krop klar til en graviditet. Du har ikke nødvendigvis travlt, og forventer, at det bliver forholdsvis nemt at blive gravid.  

1:1 hormonterapeutisk konsultation

Kostguide - Forbered din krop på graviditet

Fri for kemi - Alt du skal vide om …

Symptomtracker

Æterisk olieblanding 

BonusNår du er blevet gravid, sender jeg dig kvit og frit en super detaljeret og hjælpsom kostguide, som du kan læne dig opad gennem din graviditet. 

Værdi: 4.800,-

Din pris: 2.500,-


LUKSUSPAKKEN

Pakken til dig, der allerede har været i gang med at forsøge. Måske har du prøvet IVF uden held, og har brug for en pause fra den måde at arbejde med din fertilitet på.  

1:1 udvidet hormonterapeutisk konsultation

Individualiseret kost- og livsstilsprogram

Kostguide - Forbered din krop på graviditet

Fri for kemi - Alt du skal vide om…

Symptomtracker

Æterisk olieblanding

Dutch plus og Dutch cyclemapping Laboratorietests

1:1 testopfølgende hormonterapeutisk konsultation

Forstå din bækkenbund inkl. Individualiserede øvelser

 Bonus: Når du er blevet gravid, sender jeg dig kvit og frit en super detaljeret og hjælpsom kostguide, som du kan læne dig opad gennem din graviditet.

Værdi: 12.400,-,-

Din pris: 10.000,-,-


EKSKLUSIVPAKKEN

Til dig, der en gang for alle vil til bunds i, hvad der skal til, for at DU bliver gravid. Her inkluderer vi de 3 bedste tests på markedet. Du får skræddersyede livsstils-programmer og en unik mulighed for adgang til hele min omfattende viden omkring genetik, biokemi, psyke-sind-krop forbindelse, rodårsager, nutrigenetik, molekylærbiologi og kroppens sprog.

1:1 udvidet hormonterapeutisk konsultation

Individualiseret kost- og livsstilsprogram

Kostguide - Forbered din krop på graviditet

Fri for kemi - Alt du skal vide om…

Symptomtracker

Æterisk olieblanding

Dutch plus og Dutch cyclemapping Laboratorietests

GROW BABY DNA test

1:1 testopfølgende hormonterapeutisk konsultation

Forstå din bækkenbund inklusiv individualiserede øvelser

2 valgfri 1:1 konsultationer

3 telefonsamtaler, lige når du har behov for at tale

 Bonus: Når du er blevet gravid, sender jeg dig kvit og frit en super detaljeret og hjælpsom kostguide, som du kan læne dig opad gennem din graviditet.

Værdi: 29.300,-,-

Din pris: 22.500,-,-