Klinik for Komplementær Hormonterapi v/Jeanett Mogensen

Balan-zen.dk

Hvad er Komplementær Hormonterapi?

K*** Hormonterapi —hvad for noget???


Hvad er Komplementær Hormonterapi™ egentlig og hvad kan en Komplementær Hormonterapeut hjælpe dig med? 

De fleste mennesker, der hører, hvad jeg er uddannet i, kender ikke uddannelsen og ved ikke, hvad det drejer sig om.  Når du er landet på denne side, er du måske mere klar på, hvad en Komplementær Hormonterapeut™ er og beskæftiger sig med, men lad mig alligevel fortælle dig lidt mere om det:  

I den Komplementære Hormonterapi arbejder vi intensivt for at finde rodårsagen til dine symptomer og sygdomme. Det gør vi blandt andet med basis i indgående interviews, screeningprotokoller, ernæringsterapi, phytoterapi (planteterapi), funktionelle laboratorieanalyser, glandulær terapi (evt. bio-identiske hormoner) og livsstil. 

Vi ved, at hvert enkelt menneske er unikt, og vi arbejder ud fra en individualiseret og forebyggende behandlingsmodel. Vi arbejder ikke med "one-fits-all" symptombehandling eller "quick-fixes".

Hos en Komplementær Hormonterapeut™ får du en sikker, individuel, bivirkningsfri og videnskabeligt funderet behandlingsplan.

Årsagsbehandling fremfor symptombehandling.

Som en detektiv arbejder jeg mig dybere og dybere ned i din helt personlinge biokemi for at finde rodårsagen til dine problemer. Komplementær Hormonterapi tager afsæt i Functional Medicine.

Vi er koblingen mellem konventionel og alternativ behandling, hvor holistisk tankegang møder moderne videnskab.  

Dine hormoner er den biologiske korrespondance mellem din krop og dit sind, og de arbejder hver dag hårdt på at skabe den balance, der er nødvendig for dig. Når vi oplever sygdom, smerter og ubehag skyldes det ofte ubalancer i vores hormoner. Hormoner er kroppens og blodets budbringere, og de regulerer stort set alle processer i vores kroppe. Det gælder både for mænd og kvinder.

Nogle symptomer og smerter kan vi slippe for, bare ved at tage en pille. Men ubalancen er ikke fundet; vi har kun lagt låg på, og vi vil derfor opleve, at de samme problemer vender tilbage, når vi ikke tager den pille længere eller når næste cyklus starter. Vi vil formentlig på sigt opleve at ubalancen øges, vi får værre og værre problemer. Eller ubalancen flytter sig, og nu har vi pludselig flere og helt andre symptomer. Eller vi får bivirkninger af pillen, vi sluger. Det er en ond cirkel, men den kan brydes, og vi kan starte en naturlig og harmonisk helbredelse.  

Funderet i nyeste forskning er en Komplementær Hormonterapeut™ uddannet i:

·      Komplementær Endokrinologi

·      Grundlæggende Komplementær Hormonterapi

·      Endokrinologisk ernæring

·      Hjernen

·      Hudterapi med afsæt i komplementær endokrinologi

·      Naturmedicin & phytoterapi

·      Immunsystemet og kronisk inflammation

·      Afgiftning & biotransformation

·      Hormonterapi

·      Fertilitet & reproduktion

·      Stofskiftelidelser

·      Genetik, epigenetik & nutrigenomics

·      Motion, vægttab & forbrændingshormoner

·      Laboratorieanalyser, tests & klinisk praksis

·      Klinikdrift & individuelle sessioner